Politica de confidențialitate

Politica de Confidentialitate face parte integral din „TERMENI SI CONDITII” ale site-ului www.syntegra.ro.

SC SYNTEGRA SECURITY SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in informarea acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. SC SYNTEGRA SECURITY SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Utilizatorii website-ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea unei comuncari prin intermediul HelpDesk.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.syntegra.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza noastra de date. Conform Legii nr 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale telefonica sau posta electronica (e-mail). Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand.

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. De asemenea orice persoana are dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare la prelucrarea datelor personale in orice scop.

Colectarea datelor se face prin:

  • Platforma HelpDesk
  • Formularul de contact

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

  • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu utilizatorii
  • Facilitarea rezolvarii cazurilor deschise prin platforma HelpDesk de catre dumneavoastra

Securitatea datelor cu caracter personal

www.syntegra.ro certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. www.syntegra.ro utilizeaza metode si technologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatiilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit pentru protejarea datelor cu caracter personal, colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si protejate din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile technologii in domeniu si daca este cazul, le aplicam in vederea actualizarii sistemelor noatre de securitate. Masurile de securitarte a datelor cu caracter personal sunt stabile astfel incat sa asigure un nivel adecvat de protejare a datelor cu caracter personal.