Termeni și condiții

1. Termeni si conditii de utilizare

SC SYNTEGRA SECURITY SRL este denumirea comerciala a SC SYNTEGRA SECURITY SRL persoana juridica cu sediul in localitatea Onesti, judetul Bacau, Strada Radu R. Rosetti nr. 4/26, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul Nr. J04/2085/2008 avand CUI RO 24827308.

Pentru a utiliza site-ul in cele mai bune conditii va rugam sa cititi cu atentie acesti „TERMENI si CONDITII”. Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta contractul dintre parti.

2. Drepturi de autor

Continutul site-ului www.syntegra.ro este proprietatea SC SYNTEGRA SECURITY SRL.

SC SYNTEGRA SECURITY SRL ii ofera utilizatorului acces limitat la site-ul www.syntegra.ro in interes personal pentru informare sau accesare platforma HelpDesk si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica/reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, decat cu acordul scris al SC SYNTEGRA SECURITY SRL.

Bazele de date, programele, elementele de grafica, textele, desenele, secventele animate, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea SC SYNTEGRA SECURITY SRL sau a unor terti care au autorizat SC SYNTEGRA SECURITY SRL sa le utilizeze si este protejat de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor.

 In calitate de Utilizator, dumneavostra sunteti pe deplin de acord cu cele mentionate anterior.

3. Solutionare cerere informatii

Prin inregistrarea unei unui formular de contact sau al unui caz in plaftorma HelpDesk, utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, platforma HelpDesk) prin care SC SYNTEGRA SECURITY SRL isi deruleaza activitatile de informare.

Notificarea primita de catre utilizator, dupa efecturea inregistrarii unui formular de contact sau al unui caz in platforma HelpDesk are rol de informare si nu reprezinta raspunsul la cererea de informatii. Notificarea informatiilor cerute de catre utilizator se va realiza ulterior din partea SC SYNTEGRA SECURITY SRL.

 Solutionarea unei cereri de informatii prin formularul de contact sau al unui caz in platforma HelpDesk se considera incheiata dupa 14 zile calendaristice de la ultimul raspuns al utilizatorului.

4. Informatii prezente in website

Website-ul www.syntegra.ro constituie o prezentare generala a serviciilor si solutiilor oferite de SC SYNTEGRA SECURITY SRL. Descrierea serviciile si imaginile solutiilor prezentate  sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea SC SYNTEGRA SECURITY SRL. Ne rezervam dreptul de a opera modificari de continut, asezare, actualizare fara a fi necesara anuntarea in prealabil a clientilor/vizitatorilor despre acestea, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea SC SYNTEGRA SECURITY SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.

5. Dispute si conflicte

Orice conflict se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu,iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

6. Actualizarea conditiilor generale

SC SYNTEGRA SECURITY SRL isi rezerva dreptul de a modifica si a actualiza in orice moment accesul la site, precum si „TERMENI si CONDITII”. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost incarcate pe site. Utilizatorul va fi informat in urma modificarilor si actualizarilor mentionate anterior pentru o perioada de 7 zile calendaristice prin intermediul site-uluii de la incarcarea noilor „TERMENI si CONDITII” pe site. Utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica „TERMENI si CONDITII” in vigoare.

7. Dispozitii finale

 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea cererii de informatii prin formularul de contact sau prin platforma HelpDesk utilizatorul accepta fara obiectiuni „TERMENII SI CONDIITILE” din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

8. Politica de confidentialitate

SC SYNTEGRA SECURITY SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in informarea acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. SC SYNTEGRA SECURITY SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul sau si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Utilizatorii website-ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea unei comuncari prin intermediul HelpDesk.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.syntegra.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza noastra de date. Conform Legii nr 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale telefonica sau posta electronica (e-mail). Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand.

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (ex: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu. De asemenea orice persoana are dreptul de a se opune in mod gratuit si fara nici o justificare la prelucrarea datelor personale in orice scop.

Colectarea datelor se face prin:

  • Platforma HelpDesk
  • Formularul de contact

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului sunt folosite pentru:

  • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu utilizatorii
  • Facilitarea rezolvarii cazurilor deschise prin platforma HelpDesk de catre dumneavoastra

Securitatea datelor cu caracter personal

www.syntegra.ro certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. www.syntegra.ro utilizeaza metode si technologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatiilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit pentru protejarea datelor cu caracter personal, colectate conform prevederilor legale in vigoare. Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si de la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si protejate din punctul de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile technologii in domeniu si daca este cazul, le aplicam in vederea actualizarii sistemelor noatre de securitate. Masurile de securitarte a datelor cu caracter personal sunt stabile astfel incat sa asigure un nivel adecvat de protejare a datelor cu caracter personal.