Parteneriate

Partener GOLD

Adding new dimensions
AXIS Communications AB dezvolta parmenent solutii pentru o lume mai sigura si mai inteligenta prin crearea de solutii de retea pentru imbunatatirea securitatii si pentru gasirea cailor de a face afaceri. Lumea se afla intr-o permanenta schimbare si AXIS Communications AB se situeaza in fata provocarilor. Securitatea este domeniul de activitate principal, dar treptat se extinde pe alte piete din domenii adiacente folosind solutii de retea si produse de ultima generatie.

Experienta in domeniul solutiilor video si audio de retea, analizei video si control acces contribuie la protectia persoanelor si a obiectivelor, optimizarea proceselor, cresterea eficientei afacerilor si accesul la informatii.

 

Partener SELECT Expert

Shaping tomorrow with you
Compania FUJITSU Ltd. este pasionata de utilizarea tehnologiei pentru a crea un viitor mai incluziv, sustenabil si stabil. Acesta este principiul companiei. De-a lungul istoriei, FUJITSU Ltd. a sustinut afacerile si societatatile prin livrarea de sisteme IT robuste si fiabile.

Astazi, compania raspunde lumii digitale moderne prin co-creerea cu partenerii si clientii, si extrage noi valori din tehnologiile digitate de ultima generatie care nu doar transforma modul in lucram si traim, dar contribuie si la rezolvarea provocarilor sociale pe plan global.

Partener GOLD

Global leading VMS provider
Milestone Systems A/S este una din companiile cu titlul de leader mondial in solutiile open-platform de software pentru administrarea sistemelor video de retea IP(VMS), dedicati in livrarea platformelor software video de inalta calitate pentru afaceri, unde comunitatea partenerilor de hardware si software integreaza solutiile porprii in scopul securitatii si nu numai. Obiectivul Milestone Systems A/S este de a imbunatati procesele organizationale in comunitatea clientilor si crestearea nivelului de siguranta prin management, integrare si distribuire a datelor video digitale.

Platforma software XProtect®️ VMS este cu adevarat open-platform care permite integrarea cu majoritatea alegerilor de camere video IP din industrie si a solutiilor in afaceri de clasa superioara, cum ar fi control acces si analiza video. Milestone XProtect®️ VMS permite integrarea a peste 10 000 de camere video, dispozitive hardware si detine cu succes peste 500 000 implementari in toata lumea datorita platformei puternice, fiabile si usor de folosit. Comunitatea de integrare si parteneriate open-platform a Milestone Systems A/S este alcatuita dintr-o retea de peste 10 000 distribuitori si integratori care isi implementeaza produsele si aplicatiile cu platforma software video a Milestone Systems A/S, fondata in anul 1998 si companie de sine statatoare in Group Canon din 2014. Solutiile companiei Milestone Systems A/S sunt disponibile in majoritatea tarilor de pe glob cu birouri regionale si reprezentanti de vanzari in peste 25 de tari.

 

Partener Certificat

Creating a brighter future
Optex group, fondat in 1979, este un furnizor global in continua dezvoltare de solutii pentru a crea o societate mai confortabila, sigura si securizata. Aceasta analizeaza zilnic provocarile schimbatoare a companiilor si indivizilor si foloseste expertiza proprie, unica, pentru a crea solutii inovatoare, usor de utilizat. In acest proces, accentul companiei este intodeauna de a descoperi substratul fundamental al problemelor, astfel se pot dezvolta raspunsuri reale pe termen lung.

Desi senzorii sunt deseori asociati cu dispozitivele de securitate, Optex se ridica deasupra statului de furnizor pentru sisteme in preventia infractionalitatii. De fapt, compania este asumata in termeni cat mai larg posibili si se dedica in dezvoltarea de tehnologii de detectare care cresc nivelul de siguranta, securitate si confort in multiplele domenii de activitate aflate intr-o continua schimbare.

Aceasta abordare a permis companiei pionieratul in concepte si solutii care i-a situat pe piata ca lider intr-o mare varietate de domenii de afaceri. Scopul este de a nu raspunde schimbarilor, ci de a identifica noile piete si indrumarea tendintelor in dezvoltare intr-o directie pozitiva.

Compania detine doua sedii principale in Europa, fiecare dedicata unui domeniu de afaceri specific – Securitate si Acces, urmarind sa fie lideri pe pietele lor de specialitate respective pe baza unei strategii orientate catre client.

Partener Certificat

Networks for Today & Into the Future
Allied Telesis este o companie de telecomunicatii si infrastructura de retea fondata in 1987. Folosofia companiei bazata pe solutii de a produce echipamente care livreaza valoare clientilor sai, impreuna cu buna calitate a serviciilor si a suportului, a dus la prezenta extinsa a clientilor la nivel global.

Allied Telesis este in principal o companie care furnizeaza echipamente pentru clienti enterprise, alaturi de segmentele educationale si guvernamental, dar deservesc si companii mici sau mijlocii. Tehnologiile avansate dezvoltate de Allied Telesis in domeniul de switching si a solutiilor de routare VNP securizat permit operatorilor privati sau publici de retele, de toate marimile, implementarea si livrarea eficienta a serviciilor de voce, video si date.

 

Partener Certificat

Innovating in accurate recognition
Intensiva United este o companie din Bucuresti fondata in anul 2010, iar Metrici este numele sub care sunt dezvoltate solutiile pentru analiza video avansata, un raspuns la nevoile companiilor si a persoanelor. Pasiunea companiei pentru tehnologie si expertiza in imagistica computerizata sunt utilizate de cei mai buni parteneri in a crea un loc mai bun pentru a locui intr-un oras mai sigur si mai inteligent.

Metrici detine un portofoliu variat de aplicatii bazate pe analiza video si tehnologii AI ,astfel fiind pozitionata la nivel global in topul companiilor competitoare. Metrici inoveaza continuu nivelul preciziei de recunoastere, astfel fiecare noua versiune software dezvoltata este intotdeauna cea mai buna pana in prezent.

Partener Certificat

Now meets next
CommScope impinge limitele tehnologiei comunicatiilor pentru a crea cele mai avansate retele din lume. La nivel global, oamenii si solutiile companiei redefinesc conectivitatea, rezolvand provocarile actuale si conduc inovatia in indeplinirea nevoilor viitoare. In 2019, CommScope a preluat ARRIS si RUCKUS. Impreunarea companiilor aduc o valoare semnificativa tehnologiei, solutiilor si talentul angajatilor, cu acces extins in pietele noi si in dezvoltare.

Retelele RUCKUS simplifca viata pentru IT, permitandu-le in acelasi timp sa livreze experiente de utilizare exceptionale. Cu produsele si solutiile RUCKUS, orice companie, indiferent de complexitate sau marime, pot acoperi, administra si extinde retele IT/OT, adaptate la nevoile specifice a fiecarei companii. Cu ajutorul invatarii automate si a tehnologiei AI, departamentul IT poate depana mai rapid si poate crea proactiv, poate masura si indeplini acordul privind nivelul serviciilor care se adreseaza la nevoile schimbatoare ale utilizatorilor.

 

Partener Certificat

Get ready. Get Schrack
Schrack Technik estre una dintre cele mai importante companii producatoare si distribuitoare de produse si sisteme din domeniul instalatiilor electrice. Inca din anul 1920 de cand a fost fondata Schrack AG in Austria de catre Dr. Ing. Eduard Schrack si pana in zilele noastre, Schrack Technik GmbH a pus un accent deosebit pe inovatie, dezvoltare gama de produse, logistica si marketing.

In Romania, Schrack Technik SRL este prezenta inca din 1998 cu o gama de produse diversa si adaptata tehnologiei de ultima ora, cu angajati care conving prin competente si know-how, precum si consultanta permanenta si personala. Calitatea produselor, stocurile adaptate pietei, sistemul logistic bine pus la punct alaturi de cel mai performant sistem de comenzi online din domeniul instalatiilor electrice fac ca Schrack Technik sa fie unul dintre cei mai apreciati furnizori de materiale electrice din Romania.

Partener Certificat T2

Innovative&Extensible Video Analytics Platform
BriefCam® este furnizorul principal din industrie de tehnologie VIDEO SYNOPSIS® pentru revizuirea si cautarea rapida a videoclipurilor, alertare in timp real si informatii video cantitative.

Platforma cuprinzatoare si extinsa de analiza BriefCam a continutului video este implementata de organizatiile de aplicare a legii si de siguranta publica, agentiile guvernamentale si de transport, marile intreprinderi, institutiile medicale si educationale si comunitatile locale din intreaga lume. Descoperiti cum BriefCam va poate ajuta afacerea prin transformarea datele video in informatii cautabile, cuantificabile si actionabile.

 

Partener Local

We develop solutions to make the world a safer place
Saima Sicurezza Spa activeaza in domeniul electronicii si mecanica din 1977. Aceasta activitate de baza a companiei este producerea de solutii automate, pentru orice zona de acces care solicita niveluri ridicate de securitate și management controlat al fluxurilor de tranzit.

SAIMA SICUREZZA este specializata in producerea de solutii de acces pentru evitarea tranzitului de catre persoane neautorizate. Peste 50.000 de sisteme sunt deja instalate in Banci, Birourile Ministerelor, Inchisori, Fabrici, Terenuri de Fotbal si Institutii/Zone expuse Riscului.